МЕНЮ

УСЛУГИ

СПИСЪК С УСЛУГИ

индиректно скрито осветление

Предимства на скритото осветление?

Индиректното (скритото) осветление навлезе през последните години, като една възможност да се подчертаят определени орнаменти от тавани, стени, ниши и дори обзавеждане. Светещетите маркучи и луминесцентните осветителни тела се заместиха с LED осветление, което позволява по-големи възможности за осветяване на различни форми. Богатата цветова гама на различните видове LED ленти, добрата осветеност и възможността за димиране ги наложиха на пазара. Все по-ниските цени, както и тяхната икономичност също спомагат за бързото им навлизане в интериорното осветление.

Част от предимствата на скритото LED осветление са:

- Осветяване на нестандартни форми на окачени тавани и ниши;
- Възможност за димиране;
- Възможност за промяна на цвета на светлината посредством контролери;
- Дистанционно управление;
- Нисък разход на ел.енергия.

Какво е важно да знаете за скритото осветление?

Използваните LED ленти за скрито осветление работят на напрежение 12V и 24V. Това изсква монтирането на електронен трансформатор, за който трябва да се предвиди място. Оставете ревизионен отвор, за да може трансформаторът да се обслужва и/или подмени при евентуален проблем. Не го поставяйте на тесни пространства уплътнени с изолационна вата, защото той трябва да се охлажда. Ако нямате достатъчно място в конкретната ниша, можете да го монтирата на друго удобно място (дори и в друга стая). Съвременните LED захранвания предлагат възможност за регулиране на изходящото напрежение, така че нама опасност от загуба на такова при по-голямо разстояние.Нека Работим ЗаедноРАБОТА

Ако вие имате нужда от поправка на електрически уред или пък ако се налага цялостен ремонт на инсталацията или частична подмяна, то вие имате проблем. И ако вие имате проблем - ние имаме точното решение.
Потърсете ни на един от посочените начини в страницата за контакт.