МЕНЮ

УСЛУГИ

СПИСЪК С УСЛУГИ

контрол на достъпа с чип

Професионализъм в областа на сигурноста

Фирма с дългогодишен опит в областта на сигурността и системите за контрол на достъп. Квалификацията и професионализмът гарантират високо качество и конкурентни цени. Многобройните ни удовлетворени клиенти са доказателство за качеството на услугите.

Наш приоритет е предлагане на услуги и комплексни решения от ново поколение, които да дават възможност Вие да покриете изискванията си максимално и да сте 100% удовлетворени от партньорството с нас.
С течение на времето изградихме работен процес, който ни гарантира високо качество и успешно финализиране на всеки проект. Често ни се налага да бъдем гъвкави, да добавяме и изменяме стъпките според желанията и спецификата на клиента ни, за да задоволим неговите изисквания, но резултатите винаги са високи, а клиентите ни доволни.

Предизвикателставата са станали част от нашият живот и ние ги преодоляваме с всеки изминал ден, като оставяме след нас само доволни клиенти.Работим с водещи фирми произвеждащи ДОМОФОННИ СИСТЕМИ.БАЛКАНБИТ, AUDIO, NIPPON, LASKOMEX. Качеството на изграждане и изпълнение е на високо ниво за което и даваме 2 (две) години пълна гаранция.Ние изработваме и монтираме ДОМОФОННИ СИСТЕМИ, както по индивидуални проекти така и за жилищни и офис сгради. Нашите цени са конкурентноспособни на пазара тъй като целта ни е задоволяването на повече потребители и привличането на нови и нови клиенти, а това се постига с високо качество и минимални цени.

Системи за достъп с чип

- Безконтактно отключване на входните врати на сгради, посредством потребителски RFID карти/ ключодържатели;
- Лесен и ефективен контрол на влизането в сгради;
- Отпада необходимостта от ключ на входната врата;
- По-голяма издръжливост (износоустойчивост) на заключващите системи;
- Работят с всякакъв вид домофонни системи;

Един потребителски RFID чип може да се използва за отваряне на много врати, където са поставени системи за контрол на достъпа, използващи честота от 125 kHz. Например един чип може да отключва асансьор, входна врата, гараж, офис и т.н.Нека Работим ЗаедноРАБОТА

Ако вие имате нужда от поправка на електрически уред или пък ако се налага цялостен ремонт на инсталацията или частична подмяна, то вие имате проблем. И ако вие имате проблем - ние имаме точното решение.
Потърсете ни на един от посочените начини в страницата за контакт.